Kronikë

Parandalohet futja e drogës në burgun e Gjilanit

Parandalohet futja e drogës në burgun e Gjilanit

Në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan, dje rreth orës 13:25, gjatë një kontrolle fizike të një të paraburgosuri nga oficerët korrektues, në prezencën e dy zyrtarëve policorë, në rrobat e të paraburgosurit janë gjetur substanca të dyshuara narkotike.

“Lidhur me këtë rast, oficerët korrektues kanë lokalizuar substancën e dyshuar narkotike dhe menjëherë kanë njoftuar Njësitin Antidrogë të Policisë së Kosovës”, bën me dije Shërbimi Korrektues i Kosovës (SHKK).