Kronikë

Zhduket një vajzë në Pejë

 

Një vajzë është zhdukur në Pejë pasi kishte shkuar në shkollë dhe nuk është kthyer më.

Rastin në Polici e ka paraqitur nëna e saj e cila ka deklaruar se nuk ka ndodhur asnjëherë që viktima të mos kthehet nga shkolla, transmeton Koha.net.