Kronikë

Merr në veturë dhe ngacmon dy të mitura, arrestohet

Merr në veturë dhe ngacmon dy të mitura, arrestohet

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar një person në fshatin Pozheran të Vitisë pasi i njëjti ka marrë në veturë dy viktimat të mitura kinse për ti dërguar në shkollë dhe ka vazhduar në rrugë tjetër duke i ngacmuar me fjalë.

Sipas njoftimit, viktimat kanë arritur të zbresin nga vetura dhe kanë kërkuar ndihmë në shtëpinë me të afërt. Viktimat kanë pësuar lëndime të lehta dhe kanë marrë tretman mjekësor.