Kronikë

Kapet autori i dytë i vrasjes së kryer para 30 vjetësh në Deçan

Kapet autori i dytë i vrasjes së kryer para 30 vjetësh në Deçan

Prokuroria Themelore e Pejës ka arritur, që në bashkëpunim me organet zvicerane, ta fusë prapa grilave të dyshuarin e dytë për vrasjen e kryer para 30 vjetësh në Deçan,shkruan sot “Koha Ditore”.

Në vjeshtën e vitit 1989, dy vëllezërit, Selim dhe Besim Zenelaj, e kishin vrarë atë kohë 25-vjeçarin Zekë Ukaj, duke e goditur 16 herë me thikë.