Kronikë

Bashkëjetoi me të miturën, vajza lind dhe i dyshuari intervistohet nga Policia

 

Një person nga Ferizaj, i komunitetit ashkali ka raportuar se në repartin e Gjinekologjisë në QKUK është e shtrirë vajza e tij 16 vjeçare e cila kishe lindur një fëmijë.

Viktima kishte bashkëjetuar me të dyshuarin nga komuniteti ashkali para se të arrinte moshën 16 vjeçare.