Kronikë

Arrestohen katër të mitur pasi dyshohet se vodhën në një shkollë

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Ilustrim/Koha
 

Policia në Mitrovicë, ka arrestuar katër persona të dyshuar për veprën penale ‘vjedhje e rëndë’.

“Arrestimi i katër personave të dyshuar të moshës së mitur, është bërë mbi dyshime të arsyeshme dhe prova të siguruara për kryerje të veprës penale që ishte raportuar dy ditë më parë në një shkollë në Mitrovicë, ku cak i kësaj vjedhje ishin dy llaptopë dhe pajisje të ndryshme shkollore”, thuhet në raportin e policisë.