Kronikë

Në Rahovec e Vitomericë të Pejës qytetarët gjejnë mjete të pashpërthyera, FSK-ja i asgjëson

Në Rahovec e Vitomericë të Pejës qytetarët gjejnë mjete të pashpërthyera, FSK-ja i asgjëson
Foto: Ilustrim

Njësiti EOD i FSK-së ka asgjësuar dy mjete shpërthyese në Vitomericë të Pejës dhe në Rahovec.

Sipas raportit të policisë, në të dy komunat, policia ka gjetur granata dore të pashpërthyera, me ç’rast mjetet janë tërhequr dhe asgjësuar.