Kronikë

Ngrihet aktakuzë për inkasantin e KEDS-it që përvetësoi para në Pejë e Istog

Ngrihet aktakuzë për inkasantin e KEDS-it që përvetësoi para në Pejë e Istog
Foto: Ilustrim
 

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë kundër A.B. për “përvetësim në detyrë” dhe “mashtrim” pasi dyshohet se kishte përvetësuar 360 euro në cilësinë e inkasantit të KEDS-it.

Në njoftim të Prokurorisë Themelore thuhet se nga data 19 dhjetor 2017 e deri më 2 mars 2018, i dyshuari, në cilësinë e inkasantit të KEDS-it në Pejë e Istog, kishte përvetësuar 290 euro nga R.M., Q.K., E.G. dhe N.Z.. Këtë thuhet se e kishte bërë në emër të inkasimit për energjinë elektrike të shpenzuar dhe për t’i deponuar tek zyrat e KEDS-it, por ato i kishte përvetësuar.