Kronikë

Gjendet në Pejë e mitura nga Ferizaj e raportuar e zhdukur për të dytën herë

Gjendet në Pejë e mitura nga Ferizaj e raportuar e zhdukur për të dytën herë
 

Policia e Kosovës ka arritur të gjejë një person të raportuar të zhdukur ditën e djeshme nga familjarët.

Familjarët kishin raportuar dje në Polici për zhdukjen e vajzës së tyre të mitur, ndërsa pas një pune operative në terren dhe në koordinim edhe me Policinë Rajonale të Pejës, “e mitura është gjetur sot në një Qendër Tregtare në Pejë, dhe e njëjta është sjellë në Drejtorinë Rajonale të Policisë në Ferizaj”.