Kronikë

Avokatët e mjekut dhe arsimtarit në Drenas deklarojnë të pafajshëm klientët e tyre

Avokatët e mjekut dhe arsimtarit në Drenas deklarojnë të pafajshëm klientët e tyre

1 muaj paraburgim ka caktuar Gjykata Themelore në Prishtinë për arsimtarin SH.Xh që dyshohet se e dhunoi të miturën në Drenas.

Një muaj paraburgim arsimtarin për rastin në Drenas