Kronikë

Arrestohen dy të mitur të dyshuar për vjedhje në Dragash

Arrestohen dy të mitur të dyshuar për vjedhje në Dragash
 

Me datën 6 shkurt 2019, në Dragash hetuesit policorë, pas një pune hetimore të njësiteve relevante, kanë arritur të identifikojnë dhe të arrestojnë dy persona të dyshuar (SH.Q. dhe H.H.), të cilët dyshohet të kenë kryer veprën penale ‘vjedhje e rëndë’.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se të arrestuarit dyshohet të jenë përfshirë në dy raste të ndodhura më 4 shkurt 2019 në fshatin Brodesan të Dragashit, ku të njëjtit kanë depërtuar në shtëpitë e viktimave dhe në mënyrë të paligjshme kanë arritur të marrin gjësende të ndryshme si: tri (3) unaza të argjendit, katër (4) krahore që mendohet se janë të arit, tri (3) brisqe prodhim zviceran, dy (2) telefona celularë.