Kronikë

Kërkesë për paraburgim ndaj tre personave, që shkaktuan rrezik të përgjithshëm

Kërkesë për paraburgim ndaj tre personave, që shkaktuan rrezik të përgjithshëm

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, dje ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të dyshuarit G.A., në Gjykatën kompetente në Gjilan, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Më tutje thuhet se Prokuroria për këtë rast, sot ka bërë zgjerim të hetimeve dhe njëkohësisht ka ushtruar kërkesë për paraburgim, edhe ndaj të dyshuarve E.K. dhe A.XH., të cilët gjenden nën masën e ndalimit.