Kronikë

Për mashtrim, dy vjet burgim dhe 1 mijë euro gjobë

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal ka bërë shpalljen e aktgjykimit dënues ndaj të akuzuarit me iniciale I.A. nga Prizreni, për shkak se ka kryer veprën penale mashtrim, njofton kumtesa, trasnmeton Koha.net.

Ai është shpallur fajtor dhe është dënuar me gjobë në shumën prej 1000 euro si dhe dënimin me burgim në kohëzgjatje prej 2 vjetësh.