Kronikë

Një i arrestuar në rajon të Prizrenit për drogë

Një i arrestuar në rajon të Prizrenit për drogë
 

Prishtinë, 18 janar - Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për hetimin e trafikimit me narkotikë, DHTN në Prizren, më 18 janar 2019 ka realizuar një plan operativ, duke bërë kontrollimin e një lokacioni në rajonin e Prizrenit, me ç’rast janë konfiskuar municion dhe drogë.

Personi i arrestuar lidhur me këtë rast është: