Kronikë

Kërkohet paraburgim për tre hajdutët që demoluan një shtëpi në Shtime

Kërkohet paraburgim për tre hajdutët që demoluan një shtëpi në Shtime
Foto: Ilustrim

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka bërë të ditur se ka paraqitur dy kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit pranë Gjykatës Themelore në Ferizaj kundër tre personave të pandehur.

“Kundër të pandehurve E.D., dhe A.B., është paraqitur kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit sepse ekziston dyshimi i bazuar se E.D, A.B., dhe F.H., i cili gjendet në arrati, në bashkëkryerje dhe me qëllim që me përvetësimin e sendeve të huaja vetit ti sjellin përfitime pasurore të kundërligjshme, kanë kryer vjedhje duke i shkaktuar dëm material të dëmtuarit S.S”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë në Ferizaj.