Kronikë

Një muaj paraburgim për të ekstraduarin nga Belgjika, i dyshuar për vrasje në Mitrovicë

Foto: Koha
 

Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Mitrovicë caktimin e paraburgimit prej një 1 muaji për të ekstraduarin nga Belgjika, shtetasin kosovar S.I, 39 vjeçar, i cili dyshohet për vrasjen e rëndë e cila ka ndodhur me datën 05.05.2017, në një kafene në Mitrovicë, e ku i njëjti dyshohet që e ka privuar nga jeta të riun E.K, dhe nga kjo ditë ka qenë në arrati deri ditën e shtunë, kur edhe është bërë ekstradimi i tij nga Belgjika.

Ekstradohet nga Belgjika i dyshuari për vrasje në Mitrovicë