Kronikë

Dënohet me 2500 euro për rrëmbimin e një gruaje në Gjilan

 

Gjykata Themelore e Gjilanit e ka dënuar B.Beqirin, 44-vjeçar, me gjobë në vlerë të 2 mijë e 500 eurove për rrëmbimin e një gruaje në qytetin e Gjilanit.

Gjykata ka konstatuar se Beqiri kishte përdorur një thikë si mjetë kërcënimi, duke e futur viktimën me dhunë në veturë dhe më pas e kishte prekur në pjesët intime të trupit, raporton Koha Ditore.