Kronikë

Aktakuzë për pjesëmarrje në ISIS

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë ndaj M.D. për pjesëmarrje në grupin terrorist të Shtetit Islamik.

Sipas aktakuzës, M.D., me qëllim që t’i bashkëngjitet grupeve terroriste në Siri, nga muaji mars 2013, me dëshirë dhe me vetëdije ka udhëtuar përmes rrugëve të ndryshme për në qytetin e Stambollit në Turqi.