Kronikë

Vdes një grua në një aksident në Mitrovicë

Vdes një grua në një aksident në Mitrovicë
Foto: Ilustrim/Koha
 

Ka vdekur një grua si pasojë e një aksidenti të rëndë që ka ndodhur dje në rrugën “Selman Vojvoda”, Mitrovicë.

Në aksident janë përfshirë dy automjete me ngasës burra, dhe dy këmbësorë-një burrë dhe një grua.