Për kërcënimin “Ma ke borxh një gjak”, një muaj paraburgim Foto: Ilustrim

Për kërcënimin “Ma ke borxh një gjak”, një muaj paraburgim

07 December 2018 11:41

Një kërcënim ka ndodhur pardje në komunën e Rahovecit, transmeton Koha.net.

Policia rajonale e Gjakovës njofton se rasti ka ndodhur pasi që i pandehuri S.P., kishte kanosur dhëndrin e tij pas seancës gjyqësore të shkurorëzim të vajzës së tij S.E., dhe dhëndrit D.E..

Pas seancës babai i vajzës kishte kërcënuar dhëndrin me fjalët ”nga nesër më ke një gjak borxh ”.

Për këtë vepër penale, prokurori i Shtetit dje ka bërë kërkesën për caktimin e paraburgimit në afat prej një muaji.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme