Kronikë

Rrah ish-bashkëshorten në Prishtinë, arrestohet

Rrah ish-bashkëshorten në Prishtinë, arrestohet
Foto: Ilustrim
 

Dje në Prishtinë ka ndodhur një rrahje dhe një arrestim.

Një burrë, ka rrahur ish-bashkëshorten e tij. Policia thotë se fillimisht i ka marrë telefonin e më pas e ka sulmuar.