Kronikë

Këmbësori i aksidentuar vdes pasi dërgohet në QKUK

Këmbësori i aksidentuar vdes pasi dërgohet në QKUK
Foto: Ilustrim/Koha
 

Në Prishtinë ditë më parë ka ndodhur një aksident, me ç’rast një këmbësor kishte mbetur i lënduar.

Viktima fillimisht kishte marrë tretman mjekësor në QKUK, ku pastaj ishte liruar për shtëpi. Por, me të shkuar në shtëpi atij i ishte përkeqësuar gjendja dhe ka rënë në komë.