Kronikë

Ia thyejnë xhamin e veturës dhe i vjedhin çantën me para e dokumente

Ia thyejnë xhamin e veturës dhe i vjedhin çantën me para e dokumente
Foto: Ilustrim
 

Dje në Graçanicë ka ndodhur një vjedhje e rëndë.

“Viktima mashkull Shqiptar shtetas i R. Shqipërisë ka raportuar se persona të pa njohur kanë thyer xhamin e veturës me targa të R. Shqipërisë dhe kanë vjedhur çantë dore në të cilën kishte 150 euro para të gatshme, dokumente personale dhe pasaportën e R. Shqipërisë”, thotë policia.