Kronikë

Rrah gruan dhe vajzën, arrestohet e më pas lirohet nga policia

Rrah gruan dhe vajzën, arrestohet e më pas lirohet nga policia
Foto: Ilustrim
 

Në Prishtinë, dje ka ndodhur një dhunë familjare.

Policia njofton se pas një mosmarrëveshje mes një familjeje, një burrë ka rrahur gruan e tij e më pas edhe vajzën.