Kronikë

Policia arreston 10 persona për skema piramidale e bixhoz të paligjshëm

Policia arreston 10 persona për skema piramidale e bixhoz të paligjshëm
Foto: Ilustrim

Dhjetë persona janë kapur dje nga Policia e Kosovës në Feriza, më saktësisht në rrugën “Liman Reka”.

Në raport thuhet se kishin organizuar skema piramidale dhe bixhoz të paligjshëm.