Kronikë

Babai raporton në polici se dhëndri dhe nëna e tij po ia rrahin vajzën

Babai raporton në polici se dhëndri dhe nëna e tij po ia rrahin vajzën
Foto: Ilustrim/Koha
 

Në Deçan, një baba ka raportuar në polici se po ushtrohet dhunë ndaj vajzës së tij.

Ai i ka thënë policisë se ka disa vite që ushtrohet dhunë fizike ndaj saj nga burri i saj dhe nga vjehrra e vajzës së tij.