14:28

Një grua e lënduar në një aksident në Kamenicë

Ndërkohë KTV raporton se një grua e moshës 29 vjeçare ka mbetur e lënduar si pasojë e goditjes nga një veturë në rrugën “Skënderbeu” në Kamenicë.

Mjeku kujdestar ka thënë për KTV-në se gruaja ka pësuar lëndime në këmbën e majtë.

Në vendin e ngjarjes menjëherë kanë dalë ekipet e Policisë të cilët nuk kanë pranuar të flasin për rastin. D.TH.

13:26

Dy të lënduara nga goditja me veturë në Kamenicë

Dy gra kanë mbetur të lënduara si pasojë e goditjes nga një veturë në Kamenicë.

Dëshmitarët i kanë thënë KTV-së se dy gratë janë goditur derisa po kalonin në vendkalim për këmbësorë.

Në vendin e ngjarjes ka dalë policia dhe emergjenca.