Kronikë

Tiranë, autobusi hipën mbi trotuar, godet babë e bir

 

Një aksident ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Tiranë. Sipas të dhënave paraprake, një autobus urban ka pësuar defekt teknik dhe ka dalë nga rruga tek “Kthesa e Kamzës” duke hipur mbi trotuar dhe duke u ndalur më pas fatmirësisht nga një mur.

Image