Kronikë e zezë

Ngrihet aktakuzë për vrasjen e shtatorit të kaluar në Malishevë

 

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit I.Z., për veprën penale “Vrasja’’ dhe për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim i paautorizuar i armëve”.

Sipas aktakuzës ndër tjera cekët se i pandehuri I.Z., me dt.20.09.2023 në fshatin Bellanicë, Komuna e Malishevës, me dashje ka privuar nga jeta tani të ndjerin A.B.