Kronikë e zezë

Arrestohet pronari i objektit në Prizren ku vdiq 19-vjeçari

Foto: Driton Paçarada / KD
Foto: Ilustrim
 

Policia ka arrestuar pronarin e biznesit për shkak të vdekjes së 19-vjeçarit i cili ra nga skelet nga një objekt në ndërtim në Prizren.

I riu ishte duke punuar dhe nuk dihet se si ka rënë nga lartësia.