Kronikë e zezë

Dyshohet për vrasje në tentativë, 19 vjeçari paraqitet në Polici

 

Njësiti i Hetimeve të Përgjithshme në Prishtinë, pas një pune intenzive hetimore, ka arritur që të identifikojë personin e dyshuar lidhur me rastin “vrasje e rëndë në tentative” që ka ndodhë më 10 mars në fshatin Baincë të Drenasit.

Sipas Policisë, kërkimet e vazhdueshme për arrestimin e tij nga ana e policisë dhe ftesat për paraqitje, kanë bërë që personi i dyshuar L.Z, 19 vjeç, mbrëmë të paraqitet në polici.