Kronikë e zezë

Vidhet rrufepritësi nga një ndërtesë në Lipjan

 

Një burrë nga Lipjani ka raportuar në Polici se persona të panjohur kanë vjedhur rrufepritësin dhe materiale të tjera nga një objekt.

Rasti është nën hetime.