Kronikë e zezë

Gjenden eshtra njeriu në një pyll në Prishtinë

 

Në rrugën “Qëndresa” në Prishtinë në brendi të pyllit janë gjetur disa eshtra njeriu.

Dy persona kanë qenë ata që i kanë parë të premten dhe kanë lajmëruar njësitet përkatëse.