Kronikë e zezë

Kosovari tenton ta kalojë kufirin e Kroacisë me vizë të falsifikuar gjermane

 

Policia kufitare e Kroacisë ia ka ndaluar hyrjen në vend dhe në zonën Schengen një shtetasi kosovar, i cili u përpoq të mashtronte autoritetet me një vizë të falsifikuar gjermane, shkruan Index.hr.

Kosovari 30-vjeçar po udhëtonte me autobus dhe në pikën kufitare në Bajakovë iu kërkua pasaporta.