Kronikë e zezë

Arrestohet një person në Prishtinë për narkotikë, i sekuestrohen edhe mbi 13 mijë euro

 

Është arrestuar një person për blerje, posedim dhe shitje të paautorizuar të narkotikëve në Prishtinë.

Policia i ka gjetur mbi 13,000 euro , disa qese me narkotikë dhe dhjetëra fishekë.