Kronikë e zezë

Policia bastis shtëpinë dhe lokalet e Vali Corleones

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka realizuar një operacion policor nën dyshimin e kryerjes së veprës penale “Pastrim i parave”.

KOHA ka mësuar se i dyshuar në këtë rast është Vali Corleone.