Kronikë e zezë

Tri raste të dhunimit në 24 orët e fundit në Kosovë

 

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë raportuar tri raste të dhunimit.

Në Gjakovë është raportuar për dy raste dhe në Ferizaj një.