Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim tre të pandehurve që u zunë me 3.5 kg marihuanë

 

Gjykata Themelore në Gjakovë ua ka caktuar nga një muaj paraburgim tre të pandehurve me inicialet A.F., K.N. dhe L.B., për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale të blerjes dhe shitjes së paautorizuar të narkotikëve.

Caktimi i paraburgimit u vendos të martën me kërkesë të Prokurorisë.