Kronikë e zezë

Tash e gjashtë ditë, dy vajza të zhdukura në Pejë

 

Më 23 shtator të këtij viti dy vajza u raportuan të zhdukura në Policinë e Pejës. Kur kanë kaluar gjashtë ditë nga ky raportim, ende s’ka asnjë të re në lidhje me çështjen.

E.B., 19-vjeçare, nga fshati Qyshk, dhe L.N., 18-vjeçare, nga fshati Treboviç i Komunës së Pejës janë raportuar të zhdukura nga familjarët të premten.