Kronikë e zezë

Policia arreston të fejuarin e 19-vjeçares që vdiq në Mitrovicë

 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të premten lidhur me vdekjen e një gruaje një ditë më parë në fshatin Vinarc i Epërm në Mitrovicë.

Policia e ka cilësuar veprën si “shtytje në vetëvrasje dhe ndihma në vetëvrasje”.