Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona, u gjetën me kokainë në një lokal në Gjilan

 

Dy persona u arrestuan për posedim të substancave narkotike në Gjilan.

Njësiti për Reagim të Shpejtë nga Drejtoria Rajonale Gjilan kishte pranuar informatë se dy të dyshuar gjendeshin në një kafe në qytetin e Gjilanit dhe dyshohet se kishin në posedim substanca narkotike.