Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim dy të dyshuarave për prostitucion në Prishtinë

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji ndaj të pandehurave B.K dhe A.P, për shkak të dyshimit të bazuar se në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale mundësim dhe detyrim në prostitucion.

Sipas njoftimit të gjykatës, e pandehura A.P dyshohet se ka kryer edhe veprën penale ‘Sulm’ ndaj personit zyrtar.