Kronikë e zezë

Zhduket një i mitur në Gërmi

 

Një grua ka raportuar në Polici se derisa ishte në pishinën e Gërmisë në Prishtinë, djali i saj tetëvjeçar ishte zhdukur.

Sipas njoftimit të Policisë, i mituri është larguar nga nëna e tij dhe nuk është kthyer më. Gruaja nuk ka njohuri për vendndodhjen e tij.