Kronikë e zezë

Shoferi i lë dy shtetas norvegjezë në Sllatinë dhe ik me bagazhin e dokumentet e tyre

 

Një person ka ikur me veturë ndërsa kishte me vete bagazhin dhe dokumentet personale të dy personave.

Policia e Kosovës njoftoi se në Sllatinë të Madhe të enjten dy personat me nënshtetësi norvegjeze ishin bashkë me shoferin në veturë, dhe kur kanë kërkuar të ndalen, shoferi i ka lënë dhe ka ikur me gjësendet e tyre.