Kronikë e zezë

Dy fëmijë në Ferizaj gjejnë para dhe i dorëzojnë në polici

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se të hënën në Ferizaj, dy fëmijë të moshave 11 dhe 12 vjeç kanë gjetur një shumë të të hollave, të cilat i kanë lajmëruar.

Sipas njoftimit të policisë të martën, fëmijët i kanë dorëzuar paratë në polici, në prezencë edhe të prindërve të tyre.