Kronikë e zezë

Arrestohet i dyshuari për vrasje në Ferizaj

 

Është arrestuar i dyshuari për vrasjen e një personi në Ferizaj.

Ai i kishte shkaktuar lëndime të rënda fillimisht më 18 qershor dhe më pas më 29 qershor viktima ka vdekur.