Kronikë e zezë

Prishtinë, rrihen mes vete shtatë burra për një pronë

Perleshje
 

Në mbrëmjen e të mërkurës ka ardhur deri te një rrahje mes shtatë burrave, shkaku i një mosmarrëveshje për një pronë që pritet të trashëgohet.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se të gjithë të dyshuarit kanë marrë lëndime dhe është dashur të marrin tretman mjekësor.