Kronikë e zezë

Parandalohet në veri të Mitrovicës një kontrabandë me pije

 

Dogana e Kosovës ka bërë të ditur se në fshatin Zherovnicë në veri të Mitrovicës është ndaluar një veturë në të cilën kishte 900 litra pije alkoolike dhe joalkoolike.

Është njoftuar se ishte vërejtur një mjet i dyshimtë transportues dhe ishte tentuar të ndalej automjeti. Por nga shoferi është refuzuar ndalimi dhe ka ikur me automjet. Pas një ndjekje, është arritur të bllokohet automjeti, ndërsa shoferi ka ikur dhe ka braktisur atë.