Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar në Lipjan për ngacmim seksual

 

Një person është arrestuar në Lipjan i dyshuar për ngacmim seksual dhe kanosje.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë, i dyshuari ka ngacmuar seksualisht një grua.