Kronikë e zezë

Dy vjet e pesë muaj burgim tre zyrtarëve policorë për rrahje të dy personave

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Ferizaj i ka dënuar të martën me gjithsej dy vjet e pesë muaj burgim tre zyrtarë policorë, për rrahjen e dy personave në vitin 2019.

Tre zyrtarët policorë akuzoheshin se më 6 tetor 2019, në Stacionin Policor në Shtime, i kanë keqtrajtuar, frikësuar dhe fyer rëndë dinjitetin e të dëmtuarve D. H. dhe A. A.